• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

MachineNet.nl is een handelsnaam van Vialem Media.

Op het gebruik van deze website zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing, i.c.m. de Disclaimer

Voor zover niet anders wettelijk bepaald is alle informatie op deze website beschermd door de Auteurswet en/of Databankenwet. MachineNet.nl gaat vertrouwelijk om met door de gebruiker verstrekte gegevens.

MachineNet.nl is een online handelsplaats (marktplaatsconcept) voor industrie en bedrijf. Iedereen kan producten aanbieden, en iedereen kan producten zoeken. MachineNet.nl is een platform om vraag en aanbod van machines en aanverwante producten bij elkaar te brengen maar is geenszins een handelspartner voor daadwerkelijke transacties op basis van MachineNet.nl tussen kopers en verkopers. Aangezien iedereen vrij is producten te plaatsen op MachineNet.nl kan MachineNet.nl geen enkele controle uitoefenen op aangeboden producten. MachineNet.nl is niet verantwoordelijk voor kwaliteit, prijs, veiligheid, legaliteit of enig ander kenmerk van het aanbod. Tevens is MachineNet.nl niet verantwoordelijk voor de juistheid van informatie die door adverteerders is verstrekt bij advertenties. MachineNet.nl is evenmin verantwoordelijk voor de bevoegdheid van adverteerders of kopers.

MachineNet.nl zal nooit als partij optreden bij een overeenkomst die wordt gesloten door adverteerder en koper op basis van MachineNet.nl. Daarmee is MachineNet.nl niet verantwoordelijk voor mogelijke geschillen tussen adverteerders en/of gebruikers. MachineNet.nl, noch haar eigenaren en personeel, zijn niet aansprakelijk voor enig geschil dat ontstaat door gebruikmaking van de website.

De website biedt verscheidene vormen van adverteren; gratis-pakket, basis-pakket of plus-pakket.

Advertenties zijn minimaal 26 weken zichtbaar op de website. Advertenties die behoren tot het basis of plus pakket abonnement zullen in principe zichtbaar blijven op de site zolang het abonnement van de adverteerder loopt. Voor extra nadruk op advertenties kan de adverteerder kiezen voor topadvertenties of homepagetoppers of banners. Voor banners geldt dat afhankelijk van de wensen van de adverteerder een overeenkomst wordt gesloten waarbij deze voorwaarden het uitgangspunt zullen zijn.

Advertenties zullen binnen 24 uur na betaling zichtbaar zijn. Voor alle advertenties geldt dat het de plicht is van de adverteerder om de advertentie van een verkocht product maximaal twee weken na verkoop te verwijderen.

Nieuwsbrieven: maximaal 10 keer per jaar verstuurt MachineNet.nl haar relaties een e-mailnieuwsbrief. Na uw aanmelding op MachineNet.nl zult u deze ook ontvangen. Hierin worden relevante updates gegeven. Na ontvangst van de eerstvolgende nieuwsbrief bent u in de gelegenheid u af te melden voor de volgende nieuwsbrieven.

Voor wat betreft het plaatsen van advertenties geldt dat het opnemen van url's in de advertentietitel niet is toegestaan. De advertentietitel is bedoeld voor het melden van het type product i.c.m. merk en type. Advertentieteksten en bijbehorend beeldmateriaal of aanvullende bestanden en informatie mogen geen aanstootgevend materiaal bevatten.

Voorts geldt dat de verschillende advertentierubrieken dienen voor het plaatsen van productadvertenties. Enkel de rubriek "Diensten" biedt hierop een uitzondering. Tevens geldt dat per aangeboden product een afzonderlijke advertentie aangemaakt dient te worden. Dit ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid. Tot slot is het niet toegestaan bedrijfspresentaties op de site te plaatsen in advertentierubrieken.

MachineNet.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor - bij het niet naleven van bovenstaande gebruiksregels (dit ter beoordeling van MachineNet.nl) - advertenties te wijzigen of te verwijderen, niet per se met voorafgaande mededeling hierover. Bij grove of voortdurende overschrijdingen van bovenstaande regels zal MachineNet.nl een gebruikersaccount beeïndigen, gebruiker heeft in deze geen recht op restitutie.

Deze Algemene voorwaarden gelden in combinatie met de Disclaimer.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!