Innovatieprijs voor langer doorwerken

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 10-11-2012

Bericht

Stigas heeft de inschrijving geopend voor de Innovatieprijs Gezond&Vitaal werken. Die wordt uitgeloofd voor de beste praktijkvoorbeelden om langer doorwerken in de agrarische sectoren mogelijk te maken.
Slimme oplossingen

De innovatieprijsvraag maakt deel uit van de campagne ‘Werken aan morgen’, die onlangs met steun van het Europees Sociaal Fonds is gestart. Werkgevers en werknemers uit land- en tuinbouw en de groene sector kunnen er aan meedoen.

Stigas is op zoek naar manieren om langer doorwerken in de verschillende agrarische deelsectoren mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door taken te combineren tot een volledige functie waar een oudere werknemer mee uit de voeten kan of slimme oplossingen om het werk lichter te maken.

Een idee is des te interessanter als het praktisch toe te passen is, zodat ook kleine ondernemers ermee aan de slag kunnen zonder al te veel kosten en zonder al te veel verstoring van het werkproces.

Prijzen 
De eerste prijs bedraagt € 1.000, de tweede prijs € 500. Daarnaast zijn er 3 prijzen van € 250. Deelnameformulieren zijn te vinden op de website van Stigas, www.stigas.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!