• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Bouw»
  • Positieve reacties op nieuwe formule Week van de Bouw

Positieve reacties op nieuwe formule Week van de Bouw

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 14-10-2013
  • Auteur Het Houtblad ()

Bericht

Van 9 tot 14 februari 2015 wordt de Week van de Bouw gehouden. Deze vijfdaagse is een combinatie van vakbeurzen, gala, uitreikingen van awards, netwerkbijeenkomsten, festivals en congressen. Elke doelgroep binnen bouw en vastgoed krijgt hiermee zijn eigen gespecialiseerde evenement.

Gelijktijdig met de Week van de Bouw zijn de BouwBeurs, Renovatie, Material Xperience, het Vakman Event en het Gala van de Nederlandse Bouw met de uitreiking van de Nederlandse Bouwprijzen. Tijdens deze week lanceert VNU Exhibitions twee nieuwe titels: het Transformatie Festival en Interior Innovations.


Reacties uit de markt

De deelnemerswerving is onlangs van start gegaan. 'De reacties vanuit de markt zijn positief,' meldt marktmanager Martijn Carlier van VNU Exhibitions. 'Samen met de markt hebben we een jaar lang aan het idee gewerkt. De formule is gebaseerd op een simpel maar doeltreffend principe: iedere doelgroep heeft zijn eigen informatieplatform. Specifieke informatie, voor specifieke doelgroepen op specifieke evenementen.'


Veranderende patronen in bouwsector

Volgens Carlier is de Week van de Bouw een logisch antwoord op veranderende patronen in de bouwsector, waar massabouwen is ingeruild voor de productie van series van één. Ontwikkelaars, financiers, aannemers, installateurs, architecten en toeleveranciers kiezen nieuwe posities, en gaan op andere manieren acteren en samenwerken.
Carlier: 'Onze klanten willen met al deze nieuwe partijen, in hun nieuwe rollen en nieuwe samenwerkingsvormen communiceren en een relatie opbouwen. Andere tijden vragen andere oplossingen, waarbij we kiezen voor verscheidenheid om maximaal recht te doen aan ieders rol.'

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!