• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Hout»
  • Maxime Verhagen opent eerste editie Ecobouw

Maxime Verhagen opent eerste editie Ecobouw

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 29-08-2013

Bericht

Den Haag - Bouwend Nederland-voorzitter Maxime Verhagen opent de eerste editie van Ecobouw op dinsdag 17 september in de Utrechtse Jaarbeurs. Ecobouw is een nieuw kennisevenement, georganiseerd door Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt. Het evenement biedt presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs, plus een keur aan sprekers en experts. Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week van 17 tot en met 19 september en wordt ondersteund door de Dutch Green Building Council.

Ecobouw heeft als doel een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief nieuwbouw, renovatie, herbestemming en gebiedsontwikkeling en zo de bezoekers te inspireren. Ecobouw gelooft in de toegevoegde waarde van vakkennis delen en het in contact brengen van gelijkgestemden. Door het organiseren van een ‘live communication’ event zoals Ecobouw brengt zij haar twee idealen bij elkaar.   

Programma De drie titels Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt streven in de programmering naar een échte bijdrage aan de vakkennis voor de bezoeker. Naast sprekers op het Centre Court, krijgen ook de exposanten en experts de gelegenheid hun kennis te delen gedurende de seminars. Het actuele en volledige programma is te vinden op  Ecobouw. Sprekers Gerespecteerde professionals uit de bouwbranche spreken tijdens Ecobouw, zoals Ed Nijpels, Jacqueline Cramer, Thomas Rau, Rob van Wingerden, Guus Berkhout, Stefan van Uffelen, Paul de Ruiter, Anke van Hal, Coert Zachariasse, Stefan Schuwer, Jan-Willem van de Groep en Atto Hartstra.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!