• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Industrie»
  • Inspirerende laserinnovatieprijs tijdens Industrial LaserEvent 2013

Inspirerende laserinnovatieprijs tijdens Industrial LaserEvent 2013

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 24-03-2013

Bericht

Maar liefst 12 zeer innovatieve bedrijven zijn voorgedragen voor de laserinnovatieprijs 2013. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens het Industrial LaserEvent op 16 april aanstaande aan dat bedrijf dat lasertechnologie het meest innovatief in de eigen praktijk toepast.

Drie genomineerde bedrijven zullen de bezoekers en de jury moeten overtuigen dat hun toepassing het meest oplevert. De bezoekers kunnen inspiratie opdoen door de presentatie van deze succesvolle bedrijven.

Intermeco, 247 Tailorsteel, STODT, Bosch VDT, Maan Special Products, De Cromvoirtse, Lightmotif, AWL-Techniek, Demcon, Demar, Nedclad en Hoekman RVS zijn voorgedragen voor deze prijs. Uit deze bedrijven zal eind maart de jury, bestaande uit Kees Eijkel (Kennispark Twente), Paul Braakhuis (Koninklijke Metaalunie), Benno Rademaker (Syntens), Prof. Meijer en Prof. Huis in ’t Veld (UT), 3 bedrijven nomineren. Deze genomineerde bedrijven zullen tijdens het Industrial LaserEvent met een korte presentatie de zaal en de jury moeten overtuigen dat hun toepassing de beste is.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 5.000 en een kunstwerk. De prijs wordt gesponsord door de KvK Oost Nederland en zal worden uitgereikt door Paul Braakhuis, de voorzitter van de Koninklijke Metaalunie District Oost.

Meer informatie over het Industrial LaserEvent, het programma en hoe aan te melden is te vinden op de websitewww.industrial-laserevent.nl. Het Industrial LaserEvent: Op 1 dag de hele markt van lasermateriaalbewerking op 1 locatie.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!