Nieuwbouw Paul Meijering Metalen van start

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 09-01-2013

Bericht

Paul Meijering Metalen in Zaltbommel is onlangs begonnen met de bouw van een nieuw bedrijfspand. Op woensdag 16 januari zal officieel de eerste paal worden geslagen.

Paul Meijering Metalen levert dagelijks wereldwijd direct vanuit eigen voorraad buizen, platen en componenten in zowel roestvrij staal als special alloys. Dat gebeurt al jaren vanuit een pand aan het Van Voordenpark in Zaltbommel (pal aan de A2). Vooral de voortdurende groei van de voorraad maakt echter de bouw van een nieuw bedrijfspand noodzakelijk. Dit wordt gerealiseerd aan de Bossekamp op bedrijventerrein De Wildeman, eveneens in Zaltbommel. Hier zal op 16 januari de eerste van in totaal 4700 palen worden geslagen. Dit aantal geeft meteen de grootte van het project aan: de nieuwe bedrijfshal meet circa 240 x 50 meter en er is circa 1000 vierkante meter kantoor gepland.
Het pand is ontworpen door Van de Beek Bouwadvies in samenwerking met bouwer Van Mourik Bouw en Paul Meijering. Daarbij is gestreefd naar een efficiënt ontwerp met een technische uitstraling.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!