Nieuwe gezichten bij Inrato International

Wilmer en Robert horizontaal

Kenmerken

Bericht

De ontwikkelingen in de wereld van machineveiligheid en voertuigveiligheid staan niet stil. Innovaties volgen elkaar op en de aandacht voor veiligheid in de werkomgeving is onverminderd hoog. Om goed in te kunnen spelen op alle ontwikkelingen in de branche is het sales team van Inrato versterkt met twee sales engineers.

Wilmer Volkerink is toegevoegd aan het team en kan u, net als Leendert Jan IJspeert, adviseren over machineveiligheidsoplossingen. Primair richt Wilmer zich op (contactloze) veiligheidsschakelaars, veiligheidsvergrendelingen en modulaire machineafscherming.

Robert van der Wal is aangetrokken als voertuigveiligheidsspecialist. Hij is het aanspreekpunt voor vraagstukken op het gebied van voertuigveiligheid. Robert adviseert over zaken als actieve aanrijdbeveiligingen, snelheidsbegrenzingen, vlootbeheer en overige veiligheidsoplossingen voor een veilige logistieke werkomgeving. Inrato is ervan overtuigd dat het bestaande en nieuwe klanten beter van dienst kan zijn door de versterking van het team. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!