• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Industrie»
  • Nominaties voor Beste Leerbedrijf in techniek 2013 bekend

Nominaties voor Beste Leerbedrijf in techniek 2013 bekend

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 26-06-2013

Bericht

De nominaties voor de verkiezing beste Leerbedrijf 2013 in de technische sector zijn bekend. De winnaars worden na de zomer tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. De winnende bedrijven ontvangen een award plus een bedrag van € 2.500. Dit bedrag dient te worden aangewend voor een educatieve of maatschappelijke activiteit.

In de verkiezingsgroep Noord (Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe en Gelderland) zijn drie Kenteq erkende leerbedrijven genomineerd in de categorie bedrijven > 25 werknemers: Croon Elektrotechniek (Apeldoorn), AWL Techniek (Harderwijk) en De Vries Scheepsbouw (Makkum). Te weinig aanmeldingen in de categorie bedrijven met minder dan 25 medewerkers deden de jury besluiten in deze categorie geen bedrijven te nomineren.

In de verkiezingsgroep Randstad zijn de volgende bedrijven genomineerd in de categorie bedrijven > 25 werknemers: Joulz (Rotterdam), Royal Duyvis Wiener (Koog aan de Zaan), Ymere (Diemen). In de categorie bedrijven met minder dan 25 werknemers nomineerde de jury Havatec (Noordwijkerhout), Hydrographic and Marine Consultants (Almere), Stichting Nederland bouwt VOC Retourschip (Lelystad).

In de verkiezingsgroep Zuid dingen de volgende bedrijven mee in de categorie bedrijven > 25 werknemers Abemec (Veghel), Koninklijke Hollestelle (Goes), Numac Nederland (Venray), Van Doren Engineers (Boekel). In de categorie bedrijven met minder dan 25 werknemers nomineerde de jury BLW Kunststoffen (Nuenen) en Combinatiebouw voor industriële elektrotechniek (Eersel).

Praktijkopleiders
Ook de namen van de drie praktijkopleiders die meedingen naar de eretitel Beste Praktijkopleider 2013 zijn bekend. De genomineerden zijn W. Meijst van Wärtsilä Netherlands in Schiedam, W.P. Wering van Veenstra Machinefabriek in Coevorden en J. Bouman van Strukton Rail West in Breukelen. De jury zocht dit jaar naar praktijkopleiders die technisch talent herkennen en daarin investeren. Vakmensen die de lat hoog leggen om jongeren het beste uit henzelf te laten halen. De jury zegt in deze drie genomineerden de bijdrage aan goed vakmanschap in de techniek die vandaag de dag zo hard nodig is, te hebben gevonden. Er is sprake van een 1e, 2e en 3e prijs waaraan de jury geldprijzen verbindt van respectievelijk 2000, 1000 en 500 euro. Na de jurybezoeken in de eerste week van oktober zal duidelijk worden wie de eervolle vermelding Beste Praktijkopleider in ontvangst mag nemen. De jury maakt in oktober de nummer 1, 2 en 3 tijdens een feestelijk diner bekend.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!