• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Pompen»
  • De vraag naar (pomp)technische kennis groeit.

De vraag naar (pomp)technische kennis groeit.

Cursus Pompstoringen analyseren en oplossen

Kenmerken

Bericht

In 2007 is het bedrijf Oveducon, toen nog onder de naam Cursuscentrum Overschie, gestart met het geven van (pomp)technische cursussen. In de loop der jaren is zowel het aantal cursisten als het aanbod in cursussen sterk gegroeid.

Het afgelopen jaar hebben cursisten diverse malen aangegeven geïnteresseerd te zijn in een verdere verdieping op de voor hen belangrijke onderwerpen. Dit heeft geresulteerd in de uitbreiding van een eendaagse cursus naar een tweedaagse masterclass tot de uitbreiding van de vierdaagse cursus Allround pomptechnicus naar de zesdaagse cursus Specialist pomptechniek.

Het is altijd prettig om te ervaren dat de passie van de leerkracht(en) ook overslaat op de cursisten. De leerkrachten komen zelf uit de praktijk en zijn dagelijks in de praktijk met technische vraagstukken bezig. Hierdoor is er een goede interactie met de cursisten mogelijk. Ook blijkt uit de vraag om verdieping van de cursisten, dat de invulling van een cursusdag een meerwaarde voor hun dagelijkse werkzaamheden heeft. In 2013 kunnen de cursisten een keuze maken uit in totaal 12 cursussen.

Al deze cursussen kunnen, bij voldoende deelnemers, ook als in-company cursus gegeven worden, waarbij de cursusinhoud speciaal op de bedrijfssituatie toegespitst zal worden.

Ook in 2013 zullen de bedrijven weer gebruik kunnen maken van de diverse subsidiemogelijkheden die voor cursussen en/of trainingen beschikbaar zijn.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!