• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Pompen»
  • Praktisch opbergsysteem gereedschappen Gedore

Praktisch opbergsysteem gereedschappen Gedore

Kenmerken

  • Plaatsingsdatum 15-02-2013

Bericht

Bij menig monteur of servicetechnicus behoort het tot de standaard-uitrusting: een forse tas of koffer, vol met alle gereedschappen die hij of zij graag binnen handbereik heeft. Speciaal voor hen presenteert Gedore de Sortimo L-Boxx 136, een praktisch gereedschappen-opbergsysteem waarmee doeltreffender en sneller te werken valt.

Wat allereerst opvalt is de fraaie, extra degelijke opbouw. Maar het bijzondere L-Boxx programma onderscheidt zich vooral ook door het uitgekiende ontwerp en de materiaalkeuze. Iedere box is uitgevoerd in slagvast kunststof dat tegen zware stoten en vocht bestand is, zodat tal van gereedschappen er veilig in op te bergen en mee te nemen zijn. Dankzij een apart Easy-Click insteeksysteem zijn twee of meer segmenten gemakkelijk op elkaar te stapelen en samen te klikken. In de praktijk betekent dit dat verschillende opbergboxen heel simpel samen opgepakt en meegenomen kunnen worden. Door een handige sluitclip zijn ze altijd op eenvoudige wijze te openen en te sluiten. Alle segmenten zijn voorzien van een draaggreep voor een gemakkelijk transport. Elke box wordt standaard geleverd met een apart gereedschappenplateau, zodat gebruikers van nog meer opbergruimte verzekerd zijn en een overzichtelijke ordening van de verschillende onderdelen mogelijk wordt gemaakt. Door gebruik van een zogenaamde Check-Tool module is ontbrekend gereedschap snel vast te stellen. Bovendien zijn alle boxes voorzien van een robuust mechaniek voor integratie in het uitrustingsprogramma voor gebruik in auto’s en bestelwagens dat Sortimo voor dit doel ontwikkelde.

Het Sortimo L-Boxx 136 opbergsysteem wordt door gereedschappenspecialist Gedore in diverse uitvoeringen op de markt gebracht. De meest simpele versie is de lege box die afhankelijk van de bestemming en de aard van de werkzaamheden met tal van tools en accessoires te vullen is. Hij biedt alle ruimte om door een monteur of servicetechnicus zelf met zijn of haar gereedschappen in te richten. Daarnaast levert men ook enkele complete systemen, die uitgerust zijn met speciale gereedschappenassortimenten. Zo valt te denken aan een Gedore-Sortimo L-Boxx met 36-delig assortiment voor elektriciens, onder meer gevuld met diverse VDE-geïsoleerde sleutels, schroevendraaiers en tangen. Voorts is er een sanitair-assortiment met een 44-tal gereedschappen samengesteld, bedoeld voor beroepen in de verwarming-, sanitair- en klimaattechniek; naast de gangbare tools is hierin ook een professionele ontgrendelsleutel opgenomen. Ten slotte wordt de aandacht gevestigd op een 58-delig gereedschappenset voor werklieden en doe-het-zelvers, compleet met universele schakelkastsleutel.

De importeur van Gedroe is Technag.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!