• U bevindt zich hier:
  • Home»
  • Nieuws»
  • Pompen»
  • PUMPS & VALVES 2011 dekt de hele markt

PUMPS & VALVES 2011 dekt de hele markt

Kenmerken

Bericht

De vakbeurs PUMPS & VALVES 2011 breidt zich steeds verder uit. Op 5 & 6 oktober 2011 staat dé Nederlandse vakbeurs voor technologie & innovatie in industriële pompen, kleppen en afsluiters met de eerste editie in Ahoy Rotterdam. De markt ontdekt hun nieuwe platform en steeds meer bedrijven verbinden hun naam aan de beurs.

 

Naast de deelnemers op het gebied van industriële pompen, industriële reiniging, test-, meet-, en regeltechniek, (pijp)leidingen en appendages, hebben nu ook spelers op het gebied van waterbehandeling hun deelname bevestigd. AVF Water en AquaNed watertechniek zetten de beurs in om hun laatste technieken en ontwikkelingen aan de markt te presenteren. Verder hebben ook Hydrotech International b.v., Delan BV en Axyz ervoor gezorgd dat ze erbij zijn.

 

PUMPS & VALVES staat gelijktijdig geprogrammeerd met SOLIDS 2011. Deze vakbeurs is na 4 succesvolle edities dé ontmoetingsplaats geworden voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking of logistiek van droge en vaste stoffen. Door beide beurzen simultaan te laten plaatsvinden, creëert easyFairs een one-stop-shop voor de procesindustrie. Voor exposanten een mooie gelegenheid om nog meer professionals te ontmoeten. Een beurscombinatie waarop u als proces professional niet mag ontbreken!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!