Wat is MachineNet.nl?

 

Achtergrond

MachineNet.nl is in 2006 opgericht door ondernemers die passie hebben voor techniek en e-commerce. Zij constateerden het gemis van een specifieke marktplaats voor machines en werktuigen.

De website is inmiddels gegroeid tot grootste gratis marktplaats voor machines en werktuigen. Maandelijks trekt de site 15 tot 18 duizend bezoekers. Tevens ontvangen zo'n 3.000 personen de gratis nieuwsbrief. 

 

 

Mogelijkheden

Als gebruiker of verkoper van (tweedehands) machines, werktuigen of producten voor de industrie bent u bij MachineNet.nl aan het juiste adres! MachineNet.nl richt zich geheel op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in (tweedehands) machines, werktuigen en aanverwante producten.

Bent u op zoek naar een machine? Zoek dan in de voor u relevante rubriek die u links ziet. Maakt u daarbij ook vooral gebruik van de zoekfunctie.

Voor handelaren of individuele aanbieders, biedt de site diverse mogelijkheden om machines, werktuigen en industriële apparatuur bij een groot (zakelijk) publiek onder de aandacht te brengen. Daarnaast kunt u uw product of bedrijf extra onder de aandacht brengen middels een banner in een voor u relevante rubriek of categorie.


Wilt u ook van het succes van MachineNet.nl profiteren? Maak dan snel uw account aan, zet uw machine-aanbod vandaag nog online en ervaar het succes!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief van
MachineNet.

MachineNet.nl - Dé marktplaats voor machines & werktuigen!